Combina les botes AirRelax amb el massatge de descàrrega

Per què li donem tanta importància a la planificació de l’entrenament i descuidem la planificació de la recuperació? De què serveix esforçar-se i planificar al mil·límetre tasques, sèries, sessions d’entrenament, si després no li traiem tot el profit?

L’objectiu d’una rutina de recuperació és aconseguir que el cos assimili tot el treball realitzat i que estigui en el millor estat possible per al següent esforç. Per tant, és una part vital de l’entrenament. De fet, una bona rutina de recuperació postentrenament o postcompetició és una de les claus que diferencia les bones i les no tan bones planificacions.

Utilitzar les hores que no estem entrenant per accelerar la recuperació i donar-li qualitat a l’entrenament invisible és un dels passos importants per a començar a rendir més i millor. Pocs són els esportistes que utilitzen la recuperació per a seguir traient avantatge als seus competidors! A continuació us expliquem una de les tècniques més populars entre els esportistes professionals per recuperar i de la que ja podeu gaudir al NEXT Terrassa: la pressoteràpia.

Què és la presoteràpia?

Un sistema de compressió pneumàtic (pressoteràpia), és una unitat compressora connectada a una peça especialitzada que té diverses càmeres (o butxaques) que s’inflen i desinflen amb l’aire bombat pel compressor, de tal manera que la càmera de la peça exerceix pressió directa sobre la zona muscular.

La compressió restringeix temporalment la circulació sanguínia a l’àrea desitjada, en aquest cas als peus i les cames, i en el moment de l’alliberament, la sang, rica en nutrients, travessa el teixit muscular.

L’equip de Fisioteràpia del NEXT estem encantats amb la pressoteràpia, ja que millora la circulació sanguínia, promou el moviment del líquid limfàtic i ajuda a eliminar l’àcid làctic. Això ajuda a reduir la inflamació, el dolor, la rigidesa i millora la flexibilitat, el que estimula la recuperació i millora el rendiment.

Què diu la ciència sobre la presoteràpia?

La tecnología de la pressoteràpia que utilitzem al NEXT, Air Relax, va dissenyar el seu sistema de recuperació esportiva basat en mètodes científicament provats per augmentar la circulació de l’atleta, reduint la fatiga, el dolor i millorant el seu rendiment.

Creiem que la recuperació ha de ser una part integral del pla d’entrenament de cada club, atleta, entrenador o servei de fisioteràpia per a clients esportistes. Per això hauria de ser inclosa dins la planificació setmanal de l’esportista i individualitzada. Si voleu fer un salt en la vostra recuperació, reserveu hora al servei de pressoteràpia i massatge!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About