Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Sabem que l’entrenament i la competició generen descompensacions en el nostre cos. Si deixem que cada vegada siguin més grans, poden disminuir el rendiment i arribar a provocar lesions. La tecnologia que utilitzem al NEXT ens ajuda a mesurar d’una manera fiable. Podem comparar la força entre una cama i l’altra i saber si una cama no està treballant com toca. Aquests són els principals beneficis de la valoració esportiva.

VALORACIÓ DE LA FORÇA MUSCULAR

És vital per a nosaltres conèixer si una cama que participa menys, sigui perquè ha patit una lesió o perquè l’esport d’aquell esportista així ho sol·licita, s’està allunyant massa de l’altre. Gràcies a la tecnologia podem mesurar i saber si la persona està guanyant força durant els seus entrenaments. Mesurant també sabem si les sessions d’entrenament que dissenya el nostre equip de preparadors físics estan augmentant el rendiment.

Valoració Esportiva Funcional – NEXT Terrassa

PLATAFORMA DE SALTS

La tecnologia també ens ajuda a controlar la fatiga. Ens permet ajustar dia a dia els entrenaments al NEXT. Això fa que la persona pugui recuperar-se abans, córrer més de pressa o guanyar més força. Realitzem valoracions amb la plataforma de salts per obtenir informació precisa sobre l’evolució de l’esportista i detectar els punts a millorar. Apostem al 100% per la tecnologia aplicada a l’esport.

PREVENCIÓ DE LESIONS

Un dels principals beneficis de la valoració esportiva aplicada a l’esport és la prevenció de lesions. Detectar els principals dèficits de l’esportista és el primer pas per adaptar la preparació física a les seves necessitats per tal de prevenir lesions. Gràcies a les dades que obtenim amb la tecnologia podem proposar propostes específiques en la seva preparació física.

MILLORA DEL RENDIMENT ESPORTIU

Millorar el rendiment esportiu dels jugadors i jugadores és una de les màximes preocupacions de qualsevol entrenador. Aconseguir el màxim de cada esportista és el repte de qualsevol preparador físic. Per aconseguir que un jugador rendeixi al 100% l’entrenament ha d’adaptar-se a les seves característiques i necessitats. Gràcies a la tecnologia podem saber com personalitzar al màxim cada entrenament i així aconseguir el millor de cada esportista.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?