El proper 24 d’agost el NEXT Terrassa torna a obrir les portes. Esperem que hagueu pogut gaudir d’unes vacances merescudes i inicieu el setembre amb molt d’esport i salut. Us recordem, de manera resumida, alguns dels serveis que seguireu trobant al NEXT Terrassa i alguna novetat en Fisioteràpia i Entrenament Personal!

EL TEU CENTRE DE FISIOTERAPIA I ENTRENAMENT A TERRASSA

Seguirem sent el teu centre de fisioterapia múscul esquelètica i esportiva de Terrassa especialitzats en la recuperació i readaptació de lesions. des de el diagnòstic amb ecografía fins la tornada a l’esport i a la competició tens a la teva disposició el millor equip de professionals! Pel que fa a l’entrenament, al next seguiràs gaudint  d’entrenament personal i preparació física a Terrassa de veritat: l’espai d’entrenament personal més gran de la ciutat (150m2), el millor material funcional actualitzat, amb entrenadors personals col·legiats i vestidors individuals.

ECOGRAFÍA I INDIBA A TERRASSA I AL MATEIX CENTRE?

Així és. L’ecografia es una prova d’imatge que realitzem al NEXT terrassa per diagnosticar lesions múscul-esquelètiques i esportives. una prova d’imatge instantània, dinàmica, ràpida, indolora i molt eficaç. amb l’ajuda de l’ecògraf podem acotar al màxim el diagnòstic i saber per què tens dolor i si estem davant d’una lesió important. Al NEXT Terrassa també apostem per la tecnologia INDIBA en el tractament de lesions musculars, tendinoses i articulars. Tenim com a objectiu millorar els resultats de cada tractament combinant la teràpia manual amb la tecnologia INDIBA®. La combinació d’aquestes dues grans eines estimularà la reparació dels teixits, accelerarà la recuperació de lesions i podrà disminuir el dolor i la inflamació des de la primera sessió. Com a centre de Fisioteràpia i Entrenament especialitzat en la recuperació i readaptació de lesions esportives sabem de la importància de treballar amb la tecnologia INDIBA en lesions agudes, trencaments de fibres, elongacions i lesions cròniques. Aquest sistema de diatermia genera un circuit elèctric tancat amb una freqüència precisa de 448kHz per aconseguir una bioestimulació regenerativa.

NOVETATS AL SERVEI D’ENTRENAMENT: ENTRENAMENT DUO

incorporem una nova modalitat d’entrenament: l’entrenament duo. Gaudeix entrenant amb la teva parella, amic o amiga o germà o germana al NEXT Terrassa, lluny dels gimnasos massificats, amb correccions constants i un ambient immillorable. Aquesta modalitat es presenta com l’alternativa a compartir l’esforç sense deixar de banda el tracte personal i les correccions constants. Els que ens coneixeu, ja sabeu la importància que li donem a la correcta execució dels exercicis, com cuidem la tècnica. La modalitat DUO permet reduir el preu per persona i una gestió més fluida d’utilització d’espais i material. Si el compromís d’entrenar amb una altra persona va amb tú, el DUO és per a vosaltres. No dubteu en escriure o trucar per demanar tots els detalls.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?