BECA NEXT ATHLETE

Els professionals del NEXT Terrassa treballem a diferents clubs esportius d’elit des de fa més de deu anys. Coneixem de primera mà la importància d’un desenvolupament esportiu i entrenament de qualitat, sobretot en aquelles etapes on els/les esportistes poden fer un salt important de nivell.

De la mateixa manera, sabem que moltes vegades les estructures dels clubs o els recursos dels mateixos esportistes no són suficients per fer aquest salt. És per aquest motiu que l’equip de fisioterapeutes i preparadors físics ens volquem per oferir la beca NEXT ATHLETE a joves esportistes.

QUÈ INCLOU?

Una doble BECA ESPORTIVA per a un noi i una noia d’entre 18 i 25 anys durant tota la temporada: d’octubre a maig. Inclou entrenaments setmanals a les nostres instal·lacions, amb els nostres professionals col·legiats amb més de deu anys d’experiència preparant esportistes de primera línia.

Els becats gaudiran d’assessorament professional per part de l’equip de fisioterapeutes i preparadors físics del NEXT i, en cas de lesió durant la temporada, les sessions seran orientades a la recuperació i readaptació esportiva.

REQUISITS

  •  Competir, de forma federada, en un esport individual o d’equip.
  •  Tenir entre 18 i 25 anys.
  •  Ganes de millorar el rendiment esportiu.
  •  Transmetre valors mitjançant l’esport.

A QUI VA DIRIGIDA LA BECA?

La BECA NEXT ATHLETE està oberta a qualsevol esportista d’entre 18 i 25 anys que competeixi, de forma federada, en un esport individual o d’equip. Busquem joves amb ganes de créixer i millorar el seu rendiment esportiu.

Volem estar al costat dels esportistes que s’entreguen al seu esport i volen fer un salt de qualitat. Allà on no puguin arribar les estructures dels clubs hi serem els fisioterapeutes i preparadors físics del NEXT. I el més important, volem persones que puguin transmetre valors mitjançant l’esport.

Testimonis

David Fernández
Corredor de la Unió Atlètica Terrassa

“La beca és una gran oportunitat per créixer com a esportista, és una experiència increïble. Tenir el suport de tot l’equip en aquesta temporada tan complicada ha estat clau. Gràcies!”

Maria Buch
Nadadora del Club Natació Terrassa

“Haver pogut gaudir de la Beca Next Athlete ha estat una experiència de 10. L’equip transmet molta confiança i et motiven a seguir treballant i millorant com a esportista. M’han fet sentir com a casa. Una oportunitat que recomano 100%. Segur que ens seguirem veient!”

PARTNERS BECA NEXT ATHLETE

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About