Internship de Fisioteràpia Esportiva

L’internship de Fisioteràpia Esportiva del NEXT pretén oferir-te una experiència formativa única perquè visquis en primera persona els processos de recuperació i readaptació de lesions de la mà del nostre equip. Una setmana veient casos reals al nostre costat.

Et proposem una estada de formació amb pacients reals del centre amb tota mena de lesions esportives. L’internship és una oportunitat única per aprendre al costat del nostre equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics. Una oportunitat única per especialitza-te en recuperació i readaptació de lesions.

QUÈ ET VOLEM ENSENYAR?


La veritat és que t’ho volem ensenyar tot. Volem que visquis en primera persona com treballa un equip format per quinze professionals entre fisioterapeutes i preparadors físics. I que puguis veure com treballem tota mena de lesions des del diagnòstic amb la ecografia fins als processos de recuperació i readaptació al gimnàs.

OBJECTIUS ESPECÍFICS D’APRENENTATGE

 • Aprendre a utilitzar, i integrar, els diferents mètodes d’avaluació en fisioteràpia neuro-múscul-esquelètica en pacients reals.
 • Experimentar com integrem la ecografia múscul esquelètica en el diagnòstic en fisioteràpia.
 • Aprendre a utilitzar les diferents eines terapèutiques durant les diferents fases del tractament de fisioteràpia.
 • Aprendre a utilitzar l’exercici terapèutic amb els pacients amb patologies neuro-múscul-esquelètiques.
 • Aprendre a combinar l’exercici terapèutic amb altres modalitats de tractament.
 • Desenvolupar un pensament crític i una presa de decisions clínica basada en l’evidència dins el marc biopsicosocial.
 • Aprendre a integrar la fisioteràpia dins d’un equip multidisciplinari.
 • Desenvolupar habilitats comunicatives per a una correcta relació fisioterapeuta-pacient-equip.

Introducció a l’Internship en Fisioteràpia Esportiva i als pilars de l’estada formativa. Quines experiències viuràs, quin perfil de clients ajudem, quines eines utilitzem, qui forma part de l’equip i com treballem com a equip multidisciplinar.

Les claus del treball multidisciplinar entre fisioterapeutes i preparadors físics a dins d’un mateix equip. Com ha de ser aquesta relació? Com treballem les derivacions de pacients? Com és el network que hem creat amb traumatòlegs i metges de l’esport?

Aprèn a desenvolupar i estructurar una anamnesi sistematitzada. Les claus per millorar la comunicació amb el pacient per tal que l’entrevista esdevingui clau en l’obtenció d’informació. Integració del raonament clínic.

L’objectiu d’aquest mòdul és identificar les banderes vermelles que poden assenyalar un problema que no tingui un origen neuro múscul esquelètic. El cribratge de banderes vermelles et permetrà derivar amb rapidesa i seguretat.

La dificultat en el diagnòstic recau en saber identificar quin és l’origen del problema. Viuràs el procés de diagnòsic en fisioteràpia amb ús d’ecografia múscul esquelètica de diferents tipus de lesions esportives.

Sabem que parlar de treball actiu està de moda i ens agrada que així sigui. Deixa’ns que parlem del treball de força i de readaptació de lesions des de l’experiència en processos de recuperació reals al nostre gimnàs especialitzat. Aquest mòdul estarà impartit pel nostre equip de preparadors físics!

COM S’ORGANITZA L’INTERNSHIP?

L’internship el formen cinc sessions de quatre hores de duració cada una. De dilluns a divendres al costat del nostre equip. Podràs escollir fer-lo en torn de matí, de 9 a 13h, o en torn de tarda, de 16 a 20h. Totes les sessions són pràctiques al costat dels fisioterapetes i readaptadors del NEXT. 

UN EQUIP AL TEU COSTAT

L’internship de Fisioteràpia el lidera l’equip de fisioterapeutes del NEXT, especialitzats en el diagnòstic i abordatge de lesions múscul esquelètiques i esportives de l’aparell locomotor. Al curs trobaràs un equip de fisioterapeutes i readaptadors esportius amb més de 10 anys d’experiència totalment volcats en ensenyar-t’ho tot sobre els algoritmes de valoració, tècniques de tractament i treball actiu.

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Completar l’internship és la millor manera de conèixer l’equip professional de fisioterapeutes i entrenadors del NEXT així com la filosofia de treball que ens uneix. L’estada formativa també és la millor manera d’entrar a la borsa de treball del centre. Aprèn de tot l’equip de professionals i fes-te un lloc al NEXT, t’estem esperant!

ESCRIU-NOS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  About
  Obrir WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Scan the code
  Hola!
  Com et podem ajudar?