Internship de Fisioteràpia Esportiva

L’internship de Fisioteràpia Esportiva del NEXT pretén oferir-te una experiència formativa única perquè visquis en primera persona els processos de recuperació i readaptació de lesions de la mà del nostre equip.

Et proposem una estada de formació teòrica i pràctica completa amb clients reals del centre amb tota mena de lesions esportives. L’internship és una oportunitat única per aprendre al costat del nostre equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics. Una oportunitat única per especialitza-te en recuperació i readaptació de lesions.

QUÈ ET VOLEM ENSENYAR?


La veritat és que t’ho volem ensenyar tot. Volem que visquis en primera persona com treballa un equip format per quinze professionals entre fisioterapeutes i preparadors físics. I que puguis veure com treballem tota mena de lesions des del diagnòstic amb la ecografia fins als processos de recuperació i readaptació al gimnàs.

OBJECTIUS ESPECÍFICS D’APRENENTATGE

  • Aprendre a utilitzar, i integrar, els diferents mètodes d’avaluació en fisioteràpia neuro-múscul-esquelètica en pacients reals.
  • Experimentar com integrem la ecografia múscul esquelètica en el diagnòstic en fisioteràpia.
  • Aprendre a utilitzar les diferents eines terapèutiques durant les diferents fases del tractament de fisioteràpia.
  • Aprendre a utilitzar l’exercici terapèutic amb els pacients amb patologies neuro-múscul-esquelètiques.
  • Aprendre a combinar l’exercici terapèutic amb altres modalitats de tractament.
  • Desenvolupar un pensament crític i una presa de decisions clínica basada en l’evidència dins el marc biopsicosocial.
  • Aprendre a integrar la fisioteràpia dins d’un equip multidisciplinari.
  • Desenvolupar habilitats comunicatives per a una correcta relació fisioterapeuta-pacient-equip.

Introducció a l’Internship en Fisioteràpia Esportiva i als pilars de l’estada formativa. Quines experiències viuràs, quin perfil de clients ajudem, quines eines utilitzem, qui forma part de l’equip i com treballem com a equip multidisciplinar.

Les claus del treball multidisciplinar entre fisioterapeutes i preparadors físics a dins d’un mateix equip. Com ha de ser aquesta relació? Com treballem les derivacions de pacients? Com és el network que hem creat amb traumatòlegs i metges de l’esport?

Aprèn a desenvolupar i estructurar una anamnesi sistematitzada. Les claus per millorar la comunicació amb el pacient per tal que l’entrevista esdevingui clau en l’obtenció d’informació. Integració del raonament clínic.

L’objectiu d’aquest mòdul és identificar les banderes vermelles que poden assenyalar un problema que no tingui un origen neuro múscul esquelètic. El cribratge de banderes vermelles et permetrà derivar amb rapidesa i seguretat.

La dificultat en el diagnòstic recau en saber identificar quin és l’origen del problema. Viuràs el procés de diagnòsic en fisioteràpia amb ús d’ecografia múscul esquelètica de diferents tipus de lesions esportives.

Totes les proves diagnòstiques neuro ortopèdiques basades en l’evidència. Millora el procés de valoració i observació de l’espatlla amb una exploració física completa que t’ajudi en la formació d’hipòtesis diagnòstiques.

Som un centre altament especialitzat en abordatge de les lesions de lligament creuat anterior i volem que vegis com treballem amb aquesta mena de pacients. Des de la classificació que utilitzem fins als criteris de progressió en els quals basem tota la proposta de recuperació.

Per entendre la proposta de treball de força de l’equip de readaptadors i preparadors físics per superar una tendinopatia abans hem de parlar-ne amb calma. Sabem que és un dels problemes més habituals en persones que fan esport i que tens ganes de saber-los abordar. Com es classifica? Com afecta? Quines són les claus del tractament?

Les lesions musculars són un dels problemes més habituals en esportistes de totes les edats. No només volem parlar de la lesió muscular i com la classifiquem sinó que volem que vegis en primera persona lesions reals d’isquios, tríceps sural, quàdriceps…

Sabem que parlar de treball actiu està de moda i ens agrada que així sigui. Deixa’ns que parlem del treball de força i de readaptació de lesions des de l’experiència en processos de recuperació reals al nostre gimnàs especialitzat. Aquest mòdul estarà impartit pel nostre equip de preparadors físics!

COM S’ORGANITZEN LES SESSIONS


Les quatre sessions teòriques es realitzen entre setmana de 9 a 13:30h a les nostres nstal·lacions. Les dates d’aquestes sessions teòriques les marcarem des del centre mentre que les dates de les sis sessions pràctiques les podràs decidir tu. Et donarem a escollir entre venir de 9 a 13h i de 16 a 20h amb el nostre equip. Ens adaptem a la teva disponibilitat!

CALENDARI

Quatre setmanes de formació repartides en sessions teòriques, pràctiques, estada al costat dels readaptadors i preparadors físics, experiència al quiròfan i treball autònom. Descarrega el calendari formatiu i fes el primer pas cap al fisioterapeuta que vols ser!

Readaptacio Esportiva

UN EQUIP AL TEU COSTAT

L’internship de Fisioteràpia el lidera l’equip de fisioterapeutes del NEXT, especialitzats en el diagnòstic i abordatge de lesions múscul esquelètiques i esportives de l’aparell locomotor. Al curs trobaràs un equip de fisioterapeutes i readaptadors esportius amb més de 10 anys d’experiència totalment volcats en ensenyar-t’ho tot sobre els algoritmes de valoració, tècniques de tractament i treball actiu.

Descobreix qui forma part de l’equip de fisios del NEXT clicant aquí; veuràs que estan vinculats a clubs esportius com el FCBarcelona o la Selecció Espanyola d’Hoquei Herba i a universitats com la UManresa o Gimbernat.

T’AGRADARIA TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Completar l’internship és la millor manera de conèixer l’equip professional de fisioterapeutes i entrenadors del NEXT així com la filosofia de treball que ens uneix. L’estada formativa també és la millor manera d’entrar a la borsa de treball del centre. Aprèn de tot l’equip de professionals i fes-te un lloc al NEXT, t’estem esperant!

EN QUIN PROFESSIONAL ET VOLS CONVERTIR?

Ha arribat el moment d’aprendre al costat d’un equip de fisioterapeutes i preparadors físics amb més de 10 anys d’experiència, el teu propi mentor i pacients reals.

Inverteix en una experiència única

[ameliaevents event=4 tag=’Internship’ type=list]
Internship Fisioteràpia Esportiva Readaptació
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About
Obrir WhatsApp
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola!
Com et podem ajudar?