CURSOS DE FISIOTERÀPIA I ENTRENAMENT

L’equip de Fisioteràpia i Entrenament Personal valorem molt les formacions especialitzades de postgrau i per això volem que NEXT ACADEMY sigui el teu espai de referència. Els nostres cursos estan dirigits exclusivament a fisioterapeutes i entrenadors col·legiats amb titulació universitària i poden ser tipus workshops, cursos de cap de setmana o programa d’internship.

Totes les formacions de NEXT ACADEMY les imparteixen professors/es de renom de l’àmbit nacional i internacional. A les nostres formacions descobriràs la nostra filosofia i metodologia de treball basada en el treball actiu. Descobreix tots els estudis que lidera el nostre equip de fisioterapeutes i entrenadors en medicina esportiva i readaptació física.

Organitzem cursos, workshops i internships d’alta qualitat sobre recuperació de lesions, readaptació esportiva i entrenament personal. Si ets fisioterapeuta o entrenador personal t’esperem a NEXT ACADEMY perquè arribis tan lluny com et proposis.

Cursos i Workshops de fisioterapia

Partners

Cursos

Cursos de cap de setmana d’especialització en Fisioteràpia i Readaptació Esportiva i Entrenament Personal dirigits a fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics.

Workshops

El workshop és un taller de formació pràctica de curta durada (entre 3 i 5 hores) un matí o tarda al nostre centre de Terrassa (Barcelona).

Internship

Quatre setmanes de formació teòrica i pràctica amb l’equip del NEXT.

Investigació

Liderem projectes de recerca centrats en problemes de l’aparell locomotor.

Cursos de Fisioteràpia i Entrenament

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Curs Pràctic d'Ecografia Clínica per a fisioterapeutes

Aprèn a realitzar ecografia múscul esquelètica de les zones i les lesions més prevalents que trobem a la clínica. Quatre matins d'ecografia amb l'equip del NEXT aprenent les bases pràctiques aplicades a la clínica real. Només 6 places disponibles!

 • Data d'inici: 22/11/21
 • Data finalització: 20/12/21
 • Horaris: 9h - 13h. Quatre jornades: 22/11, 29/11, 13/12, 20/12
 • Docents: Equip NEXT
 • Seu: NEXT Terrassa
 • Preu: 345

Dirigit a fisioterapeutes o estudiant de fisioteràpia

Workshops de Fisioteràpia i Entrenament

Curso lesiones ligamento cruzado anterior

Protocol de progressió en lesions de Lligament Creuat Anterior

Protocol de valoració i criteris de progressió en la recuperació del lligament creuat anterior. Descobreix les proves funcionals, tests de valoració i eines de mesura per saber com i quan avançar en la recuperació amb l'Enric Grau, co-director del NEXT Terrassa i professor a la UManresa. Aprèn a controlar tot el procés de recuperació i a encertar en la presa de desicions en el tractament.

 • Data d'inici: PRÒXIMAMENT
 • Data finalització:
 • Horaris: 9-14h
 • Docents: ENRIC GRAU
 • Seu: NEXT Terrassa
 • Preu: 80

Dirigit a professionals de la salut i l'entrenament

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About