CURSOS DE FISIOTERÀPIA ESPORTIVA I ENTRENAMENT

L’equip de Fisioteràpia Esportiva i Readaptació de Lesions valorem molt les formacions especialitzades de postgrau i per això volem que NEXT ACADEMY sigui el teu espai de referència. Els nostres cursos estan dirigits exclusivament a fisioterapeutes i entrenadors col·legiats amb titulació universitària i poden ser tipus workshops, cursos de cap de setmana o programa d’internship.

Totes les formacions de NEXT ACADEMY les imparteixen professors/es de renom de l’àmbit nacional i internacional. A les nostres formacions descobriràs la nostra filosofia i metodologia de treball basada en el treball actiu. Descobreix tots els estudis que lidera el nostre equip de fisioterapeutes i entrenadors en medicina esportiva i readaptació física.

Organitzem cursos, workshops i l’Internships de Fisioteràpia esportiva sobre recuperació de lesions, readaptació esportiva i entrenament personal. Si ets fisioterapeuta o entrenador personal t’esperem a NEXT ACADEMY perquè arribis tan lluny com et proposis.

Cursos i Workshops de fisioterapia

Partners

Cursos

Cursos de cap de setmana d’especialització en Fisioteràpia i Readaptació Esportiva i Entrenament Personal dirigits a fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics.

Workshops

El workshop és un taller de formació pràctica de curta durada (entre 3 i 5 hores) un matí o tarda al nostre centre de Terrassa (Barcelona).

Internship

Una estada formativa teòrica i pràctica amb l’equip de Fisioteràpia i Readaptació Esportiva amb clients reals.

Investigació

Liderem projectes de recerca centrats en problemes de l’aparell locomotor.

Cursos de Fisioteràpia i Entrenament

Curs Recuperació Lligament Creuat Anterior

Curs Protocol de Recuperació del Lligament Creuat Anterior

Si vols saber com portar una recuperació de lligament creuat anterior des del treball preoperatori fins a la tornada a la competició t’ensenyem com treballem tots els casos de LCA del NEXT. Aprèn a valorar, a mesurar i a dissenyar un programa de recuperació per a cada una de les fases.

 • Data: 14-15/05/2022
 • Horari: Dissabte de 9 a 13:30h i de 15 a 19h. Diumenge de 9 a 14h.
 • Docents: ENRIC GRAU
 • Seu: NEXT Terrassa
 • Preu: 270

Curs dirigit a professionals i estudiants de la salut i l'entrenament

Internship Fisioteràpia Esportiva Readaptació

Internship Fisioteràpia Esportiva

Una estada de formació teòrica i pràctica completa amb clients reals del centre amb tota mena de lesions esportives. L’internship és una oportunitat única per aprendre al costat del nostre equip de fisioterapeutes, readaptadors i preparadors físics. Una oportunitat única per especialitza-te en recuperació i readaptació de lesions.

 • Data: 01/06/2022
 • Horari: Sessions teòriques de 9 a 13:30h. Sessions pràctiques de 9 a 13h o de 16 a 20h adaptables a la teva disponibilitat!
 • Docents: Equip NEXT
 • Seu: NEXT Terrassa
 • Preu: 799

Dirigit a fisioterapeutes o estudiant de fisioteràpia

Workshops de Fisioteràpia i Entrenament

Centre Entrenament i Fisioterapia Terrassa

Workshop Iniciació a l'Ecografia Esportiva per a fisioterapeutes (4ª edició)

Una oportunitat per descobrir què és l'ecografia esportiva. Una sessió pensada si estàs estudiant o ja ets fisioterapeuta i encara no tens ecògraf. El workshop que has de fer abans d'entrar al món de l'eco. NOMÉS 4 PLACES DISPONIBLES.

 • Data:
 • Horari: 9:00 a 13:30
 • Docents: Equip NEXT
 • Seu: NEXT Terrassa
 • Preu: 79

Dirigit a fisioterapeutes i estudiants de fisioteràpia

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About